Версія для друку
Середа, 08 листопада 2017 16:26

Слова поздоровлень та вдячності лунали на адресу працівників культури

Перша декада листопада ознаменована багатьма визначними подіями та святами, серед яких і День працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Саме це професійне свято зібрало сьогодні, 8 листопада 2017 року, у залі засідань райдержадміністрації усіх тих, без кого ми не уявляємо культури району: представників відділу культури та туризму райдержадміністрації, працівників районного і сільських будинків культури й клубів, аматорів народного мистецтва та всіх причетних до свята.

Із найщирішими словами вітань до присутніх звернулися керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник.

- Завдяки вам ми всі вчимося любити рідний край, пісню і танець українського народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями. Сьогодні у часи змін, я твердо переконий, що культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними і не схожими на інших.

Тож дякую вам за професіоналізм, за уміння принести радість, втіху і спокій у душі людей. Всі ви сіячі національного духу нашої держави, невід’ємна прикраса людського життя. Ті, хто по велінню свого серця дарують духовний хліб своїм землякам, опираючись на запалену Богом іскру свого таланту,- підкреслив у своєму виступі Сергій Йосипович.

Кращих працівників галузі культури нашого краю було відзначено Грамотами районної державної адміністрації та районної ради і  Подяками відділу  культури та туризму райдержадміністрації.

А завершилося свято чудовими концертними номерами у виконанні майстрів художньої самодіяльності району.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

 

Переглядів 4178

Галерея зображень